Close

Utilitats de la lluna

La Lluna de cada dia marcarà el nostre estat anímic i ens dirà quines poden ser les nostres millors decisions, aquelles a les quals ens inclini l’astre de la nit. I si sabem el pas de la Lluna per cada signe o apartat zodiacal podrem utilitzar-la a conveniència.

Vegem-ho:

 

LLUNA A ÀRIES: Ideal per a prendre decisions i descarregar la nostra agressivitat. Bona per fer esport. Per començar noves activitats, per obrir portes i explorar camins desconeguts. Aquesta és la Lluna més decidida.

LLUNA A TAURE: Ideal pels assumptes financers i per buscar el gaudi dels nostres sentits. Per a cantar, per a fer bons tiberis i per tenir cura de l’hort o el jardí. Per a demostrar la nostra fidelitat. Aquesta és la Lluna més sòlida.

LLUNA A BESSONS: Ideal per a buscar la comunicació i per fer intercanvis intel·lectuals. Per a estudiar idiomes o per a practicar-los. Per a divertir-se iniciant relacions i per desdramatitzar problemes. Aquesta és la Lluna més comunicativa.

LLUNA A CRANC: Ideal per a quedar-se a casa i gaudir d’una bona taula amb família. Per a recollir-se o per a somniar, per veure el mar o per llegir història, o per explicar contes dins la llar. Aquesta és la Lluna més imaginativa.

LLUNA A LLEÓ: Ideal per a anar al teatre o a ballar, o per sopar amb els amics i les amigues. Per viure vetllades romàntiques i per expressar el nostre amor. Per anar a la perruqueria i per a estar creatius. Aquesta és la Lluna més afectuosa.

LLUNA A VERGE: Ideal per a netejar i posar ordre a casa, a l’oficina, en els nostres papers. Per a estudiar, per aprendre, per a tenir curs de les petites coses, dels animals i de les plantes. Per a la investigació científica. Aquesta és la Lluna més servicial.

LLUNA A BALANÇA: Ideal per a fer vida social, per a relacionar-se en parella, per a lligar… Per a dedicar-se a activitats artístiques, per buscar els ambients més selectes i per tenir llargues conversacions. Per tenir iniciatives. Aquesta és la Lluna més pacífica.

LLUNA A ESCORPIÓ: Ideal per a fer conquestes i per expressar el nostre atractiu. Per al sexe i la seducció i per a l’entrega amorosa. Per a la rebel·lia i per a dir que no. Per al misteri i la investigació. Aquesta serà la Lluna més magnètica.

LLUNA A SAGITARI: Ideal per sortir de viatge o per travessar selves, per estar a l’aire lliure i buscar l’expansió. Per a sincerar-se, per a donar ànims. Per a mostrar-se idealista. Per a llegir un bon llibre. Aquesta serà la Lluna més entusiasta.

LLUNA A CAPRICORN: Ideal per a les realitzacions pràctiques i concretes, per a l’organització i l’execució de grans projectes. Para la seriositat i el compromís, per a no deixar-se cegar per les aparences. Per a filosofar. Aquesta serà la Lluna més ambiciosa.

LLUNA A AQUARI: Ideal per a l’amistat i per a les converses més progressistes, les del futur. Per a inventar noves teories, per anar al cinema, per a les teràpies alternatives. Per pensar en el demà. Aquesta serà la Lluna més avançada.

LLUNA A PEIXOS: Ideal per a ajudar als altres i per fer visites de companyia. Per eixugar els plors i mostrar-nos comprensius. Per escoltar música o llegir poesia, per a ballar i per a oblidar-se de tot. Aquesta serà la Lluna amb més sensibilitat.

 

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad