Close

MES DE FEBRER DE 2020

Aprofitant que és primers de mes, serà interessant fer un anàlisi de tots aquests dies que conformen aquest període de temps al qual li diem mes –que etimològicament vol dir mesura- i que és exactament el període aproximat en què tarda la Lluna en donar la volta al zodíac. Però, un mes és també la mesura en que tarda el Sol en recórrer cada signe del zodíac, tot i que el mes del calendari no es correspon amb aquest mes zodiacal que va de la última setmana d’un mes fins a les tres primeres setmanes del mes següent. Podríem parlar del mes d’aquari o del mes de peixos, però de moment els mesos tenen altres noms i una configuració diferent.

Per tant, durant aquests dies de febrer – que etimològicament vol dir el temps de les febres- el Sol transitarà per Aquari i per Peixos i la Lluna donarà la volta sencera al zodíac, estant uns dos dies i mig a cada signe. Mercuri avançarà per Aquari i entrarà a Peixos, però es posarà retrògrad el dia 17 i es mantindrà en aquesta posició fins l’11 de març. Venus estarà encara uns dies pel signe de Peixos, per després endinsar-se en el signe d’Àries. Quant a Mart encara transitarà per Sagitari i el dia 16 entrarà en el territori de Capricorn. Quant als planetes lents, es mantindran en el mateix territori en el qual estan en aquests moments, que són respectivament, Capricorn, per a Júpiter, Saturn i Plutó; Peixos per a Neptú, i Taure per a Urà.

Conclusió: si tenim projectes caldrà enllestir-los abans que Mercuri es posi retrògrad, que a partir d’aquest moment tot s’endarrerirà. Els representants de Sagitari i els de Capricorn estaran en un dels millors moments per a prendre decisions, sobretot quan Mart transiti per sobre del seu signe i els representants de Peixos i d’Àries podran mostrar-se més complaents i harmoniosos o fins i tot es podran enamorar. I en relació a tots aquells i aquelles que facin anys, que recordin que han de ser prudents abans de l’aniversari, per allò d’estar en quarantena, que abans del nostre dia tots estem una mica absents, tot intentant quadrar el que per a nosaltres significa el final i el començament del nostre any particular.

I finalment, caldrà recordar que cada dia tindrà el seu propi afany i l’anirem desgranant de mica en mica, com els fulls de qualsevol calendari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad