Close

Llibres publicats

Les rodes del zodíacLes rodes del zodíac és un llibre divulgatiu que vol ajudar a endinsar-se en el món de l’Astrologia tant a astròlegs principiants o veterans com a no iniciats. Des de l’Astrologia de l’antiga Mesopotàmia, fins a l’Astrologia informatitzada dels nostres dies, aquest llibre fa un recorregut pel coneixement astrològic i, en fer-ho, és quan apareixen aquestes ‘rodes del zodíac’ que giren en honor d’aquell principi hermètic tan celebrat: ‘Allò que és a dalt és com allò que és a baix, allò que és a baix és com allò que és a dalt’.

I si les rodes giren és perquè hi ha vida i moviment i, sobretot, entusiasme per aquest saber mil·lenari que pot arribar a transformar la nostra visió de la realitat, perquè l’Astrologia va ser la primera de les psicologies. Les rodes del zodíac ens volen indicar quin és el mapa de carreteres per arribar als altres i a nosaltres mateixos… Podreu circular per totes aquestes rodes: la dels signes, la dels planetes, la de les cases, la dels aspectes; la dels trets físics, la del cos, la dels ascendents, la de les virtuts i els defectes, la de les relacions, la de la professionalitat, la des les eres… I tot això ho podreu viure al costat d’una mà amiga que us portarà a fer el recorregut.

La rueda zodiacalLa rueda zodiacal
es un libro divulgativo que pretende profundizar en el mundo astrológico y quiere hacerlo tanto para astrólogos principiantes o veteranos como para los no iniciados. Desde la Astrología de la antigua Mesopotamia, hasta la Astrología informatizada de nuestros días, este libro hace un recorrido por el conocimiento astrológico y, al hacerlo, es cuando aparece esta ‘rueda zodiacal’ que gira en honor de aquel principio hermético tan importante: ‘Así como es arriba es abajo, así como es abajo es arriba’. Y si la rueda gira es porque hay movimiento y vida y, sobre todo, entusiasmo por este saber milenario que puede llegar a transformar nuestra visión de la realidad, porque la Astrología fue la primera de las psicologías.

La rueda zodiacal nos quiere mostrar cuál es el itinerario a seguir para llegar a los demás y a nosotros mismos. Podréis circular por todas estas ruedas: la de los signos, la de los planetas, la de las casas, la de los aspectos, la de los rasgos físicos, la del cuerpo, la de los ascendentes, la de las virtudes y los defectos, la de las relaciones, la de la profesionalidad, la de las eras… Y todo esto lo podréis vivenciar al lado de una mano amiga que os conducirá en el recorrido.

Primera edició llibre La roda del zodíacLes rodes del zodíac és un llibre que va veure la llum l’any 1997, amb idèntic contingut que el del 2012, però amb un format i una portada diferent. El llibre que s’han publicat amb posterioritat, juntament amb la seva traducció al castellà,  no estan considerats una segona edició, tot i correspondre a un mateix títol, ja que compta amb importants canvis formals. Actualment, està exhaurit, però encara es pot trobar a moltes de les biblioteques públiques de Catalunya.

Una altra diferència a tenir en compte és que aquesta primera versió de Les rodes del zodíac compta amb un profundíssim i interessant pròleg del poeta Màrius Sampere, que és també l’autor de tots els poemes amb que s’encapçalen els capítols del llibre, sigui en una versió o en l’altra.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad