Close

DIVENDRES, 9 DE SETEMBRE DE 2022

Ja fa uns dies que dura, però ara cada dia anirà agafant més força aquesta quadratura existent al cel entre Mart en el signe de Bessons i Venus en el signe de la Verge, una quadratura que durarà exactament fins el 26 de setembre i que tindrà el seu punt exacte el dia 16 d’aquest mes.

En conseqüència, caldrà vigilar les relacions, siguin de parella o fins i tot d’amistats, ja que tant Mart com Venus voldran filar molt prim i ho faran des de punts de vista diferents, ja que Mart ens voldrà amb la llengua afilada i Venus voldrà treure a relluir la seva fina discreció i, així, els dos planetes, o aquestes dues forces, no es posaran d’acord i a estones tindran ganes de tirar-se els plats pel cap o anar per camins ben dispars.

Tinguem en compte aquesta influència i que surti el sol per on vulgui, però que nosaltres ho sapiguem.

Posició de la Lluna: a Aquari. A les 6 hores i 42 minuts entra a Peixos.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

2 thoughts on “DIVENDRES, 9 DE SETEMBRE DE 2022

    1. Disculpa, no havia vist la teva pregunta. La Lluna a Aquari només dura 2 dies i mig, com totes les llunes. Es una bona lluna, que fa pensar i que inspira prudència. Però, els astres mai resten, sempre sumen i tot es dona a la vegada, els aspectes bons i els dolents. Disculpa el retard.

Comments are closed.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad