Close

DIVENDRES, 9 DE JUNY DE 2023

Avui mateix s’iniciarà en el cel una feliç conjunció que durarà dies i que voldrà instaurar l’amor i la passió a dintre nostre. I és que no sempre tindrem l’oportunitat de viure la retrobada de Mart i Venus en un mateix racó de cel, en aquest cas, en el signe de Lleó. La seva unió pot propiciar en nosaltres, com a mínim, unes importants ganes d’acostaments.

I és que en la mitologia, i per tant també en l’astrologia, Venus era la noia guapa de la pel·lícula i Mart era el jove guerrer i quan es van veure el seu amor va explotar amb força i van buscar la seva unió per sobre de tot. Però, Venus tenia com a espòs a un déu que sospitava, en Vulcà, i que va fabricar una xarxa de ferro per enxampar-los. Ho va fer quan ells estaven ‘in fraganti’. I a sobre, en aquesta tessitura i per escarni públic, els va exposar plegats davant dels deus.

Sigui dit això per tota la passió que en aquests moments es pot originar entre nosaltres i que anirà a més.  Tenim conjunció per estona, exactament fins el proper 20 de juliol. Estem avisats, estem avisades! Però, aquest pot ser també un moment en què es despertin els grans amors passionals.

Posició de la Lluna: a Aquari. A les 12 hores i 14 minuts del migdia entra a Peixos.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad