Close

DIVENDRES, 9 DE JULIOL DE 2021

En aquests moments els planetes més lents, els anomenats també com a transpersonals, perquè contemplen molt més que a la persona i representen també llargs períodes, estan en posició retrògrada i això té les seves repercussions.

Si ens hi fixem bé, tret d’Urà que ara ha agafat embranzida pel signe de Taure, Plutó, Saturn, Júpiter i Neptú, des de Capricorn, Aquari i Peixos respectivament, estan retro-alimentant-se una vegada més, com si els costés anar cap endavant i li estiguessin donant voltes a tota aquesta bola còsmica de la nostra realitat més impactant.

Vam començar l’any exactament a l’inrevés, amb un Urà retrògrad i amb els altres planetes transpersonals avançant gairebé a una i ara aniran fent i desfent tot aquest entramat còsmic de la nostra realitat.

I de tot això, en podrem prendre nota i tenir-ne consciència, ja que quan els planetes giren cap endavant tot rutlla més ràpidament i quan els planetes retrocedeixen tot va més a poc a poc. Tret d’Urà, que es posarà retrògrad cap a l’agost, tenim planetes retrògrades per estona, fins el proper octubre.

Estat de la Lluna: a Cranc.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad