Close

DIVENDRES, 9 DE DESEMBRE DE 2022

Quan avui la Lluna, després de viure la seva última plenitud, arribi al signe de Cranc, es retrobarà amb ella mateixa, ja que és precisament en aquest signe on té el seu domicili, el seu cau, casa seva i, en conseqüència, estarà pletòrica, tot volent expressar totes i cadascuna de les seves emocions, que seran moltes, i així pràcticament no tindrà en consideració aquestes oposicions que li proporcionaran Mercuri, des del signe de Capricorn, i Venus, des del signe de Sagitari.

I així, avui la Lluna lluirà feliç, tot i que també es pugui impacientar o fins i tot sentir-se suficientment susceptible com per manifestar la seva sensibilitat excessiva o la seva disconformitat.

Posició de la Lluna: a Bessons. A les 8 hores i 49 minuts entra a Cranc.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad