Close

DIVENDRES, 9 D’ABRIL DE 2021

Avui Mart a Bessons entrarà en quadratura exacte amb Neptú a Peixos, a on també hi haurà la Lluna, tot fent conjunció amb aquest planeta del trident. I així, mentrestant la Lluna i Neptú conjuguin les seves forces i les expressin des de l’emoció, Mart no hi estarà d’acord i voldrà dir la seva, verbalitzant totes les seves impressions, tal i com correspon a la seva estada en un signe tan comunicatiu com és el de Bessons.

I de resultes de tot això, tot s’omplirà d’una important atmosfera de confusió, que es farà evident i que ens pot sumir o submergir, a totes i a tots, en un món més controvertit.

Doncs, tinguem-ho en compte i obrem en conseqüència, que a vegades no cal entrar en batalles estèrils o en comunicacions poc aclaridores, o pitjor encara, en situacions equívoques que es poden anar fent més i més complicades.

I hi hagin núvols o no en el nostre paisatge preferit, sapiguem gaudir-lo d’una altra manera, tot buscant la possible bellesa que puguin tenir tots els nostres moments. Que el cel pot estar confós, però, nosaltres podem procurar escampar la boira. Fem-ho!!!

Estat de la Lluna: a Peixos.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad