Close

DIVENDRES, 8 DE MAIG DE 2020

Avui el planeta Mart, encara a Aquari, formarà dues quadratures o angles de 90 graus, amb la Lluna a Sagitari i amb Mercuri a Taure, tot i que aquests aspectes no siguin del tot exactes en aquests moments, ja que existeix un orbe de tolerància o de permissió entre els planetes. Malgrat tot, que Mart es baralli amb la Lluna i que també li dirigeixi les seves invectives a Mercuri és suficientment important com perquè al cel hi hagi tensions, existeixi l’esperit de contradicció, tan propi d’Aquari, i a estones tinguem ganes de tirar-nos els plats pel cap.

Però, afortunadament, ara també el planeta Venus està formant un bonic trígon amb aquest Mart a Aquari, que fa dies que dura, amb la qual cosa es podran reconduir les nostres fúries, ja que Venus és sempre un planeta que busca la conciliació i un dels seus arts és que sap viure i deixar viure.

I com que Venus està a Bessons, estaria bé que ens expliquéssim una mica més, que si ho fem així, sabrem retrobar l’equilibri i canalitzarem les energies sobrants. Que del que es tracta es de saber-ho redreçat tot, buscant els millors camins i fugint d’aquells itineraris que ens extravien o ens fan perdre el camí.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad