Close

DIVENDRES, 8 DE JULIOL DE 2022

De bon matí, avui la Lluna entrarà en el signe d’Escorpió i en fer-ho tot agafarà un altre aire i ens sentirem ficats en una bona cruïlla, la d’haver de decidir d’alguna manera, tot experimentant emocions fortes i persistents.

I és que aquesta Lluna que avui transitarà pel signe més intens de tots, no ens deixarà tranquils o tranquil·les sinó fiquem tota la carn a la graella i estem disposats i disposades a viure totes les emocions que ens pot deparar la jornada.

I si vivim ben intensament, no ens importaran tant les possibles lluites a les quals ens haguem d’enfrontar, ja que elles també ens donaran la mesura per tal de saber que la vida seguirà estant al nostre costat. I tenir-ne consciència, ens compensarà de les possibles malifetes que ens puguin arribar. Si procurem canalitzar les energies més fortes o més agressives que ens dispensi el cel tot lluirà d’una altra manera.

Posició de la Lluna: a Balança. A les 7 hores i 15 minuts entra a Escorpió.

 

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad