Close

DIVENDRES, 8 DE GENER DE 2021

Avui mateix el planeta Mercuri arribarà al signe d’Aquari i això significarà un canvi important en el nostre panorama vital, ja que aquest Mercuri es posarà unes ulleres per veure el futur i ens ho voldrà explicar a la que ens descuidem. I com que resulta que en aquests moments, Júpiter i Saturn, en conjunció, també transiten per aquest signe d’aire, ara tot agafarà una nova volada i ens adonarem que si ens enlairem, la vista serà diferent i agafarem perspectiva, amb tot el que això comporta d’oblidar els detalls i de veure-ho tot més positivament.

I així, veient tot allò que ens pot arribar, i que a la força ha de ser millor, ens adonarem que la llibertat és necessària i que no la podem deixar de banda, perquè si ho fem, tot s’enfosquirà miserablement i tot perdrà el seu valor, que en primer lloc i per damunt de tot, ens hem de sentir desinhibits i disposats a poder elegir, que la vida és sospesar-ho tot i saber fer l’elecció.

Doncs, aquests nous aires d’Aquari ens afavoriran, sobretot si no ens extralimitem i ens extraviem per vies insospitades. Frenem-nos una mica, però, no deixem de ser lliures. Vinga!

Estada de la Lluna: a Escorpió.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad