Close

DIVENDRES, 7 DE MAIG DE 2021

Fa dies que s’ha instal·lat al cel una configuració molt específica, que no és gaire usual, i és la de la conjunció del Sol i Urà a Taure en quadratura amb Saturn al signe d’Aquari.

I després de dos mesos llargs durant els quals hem tingut la sort de poder viure una conjunció entre el Sol i Venus que s’ha produït al signe de Peixos, al signe d’Àries i a començaments del signe de Taure, ara el contrast es fa molt evident, perquè la feliç i amorosa conjunció del Sol i Venus s’ha acabat i ens trobem i fins i tot ens hem topat amb aquest sotrac astral que ara ens ocupa.

La conjunció del Sol i Urà, vigent des de fa una setmana, ens porta a produir i a viure moltes trencadisses i la quadratura de Saturn amb aquesta conjunció ho vol retardar tot, al mateix temps que ens vol col·locar entre l’espasa i la paret.

Ser conscients de tota aquesta moguda ens pot afavorir molt, perquè així entendrem els canvis que hem viscut i que hem experimentat i obrarem en conseqüència.

No deixem de mirar el cel, que ell ens pot donar la pauta que necessitem, per allò de que tenir informació modifica la nostre realitat.

Estat de la Lluna: a Peixos. Entra a Àries a les 13 hores i 53   minuts.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad