Close

DIVENDRES, 7 DE GENER DE 2021

Avui seran la Lluna i Neptú, també en el signe de Peixos, els que s’ajuntaran amorosament i, de resultes de la seva uni, serà fàcil que ens sentim entregats i entregades en braços de l’oblit o de l’emoció, en l’evasió o en el somni.

I és que els factors inherents al signe de Peixos estan agafant molta força i són molt encomanadissos, com aquest sentiment que acostuma a dispensar en la roda zodiacal l’últim del signes.

Però, si ens submergim en aquestes aigües de Peixos ens adonarem que la realitat quedarà transformada, com en aquell fenomen de la refracció de la llum, en que una cullereta es veu literalment torçada. També la nostra visió de la realitat quedarà modificada sota la influència de tantes i tan diverses emocions.

Somniem una mica, que hi ha dies per a tot, temps tindrem de tornar a tocar de peus a terra.

Posició de la Lluna: a Peixos.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad