Close

DIVENDRES, 7 D’AGOST DE 2020

Fa uns dies que ha començat al cel una quadratura que resultarà molt important i que durarà mesos, ja que Mart, ben instal·lat en el signe d’Àries, es quadrarà per triplicat amb Júpiter, Plutó i Saturn a Capricorn i, per tant, podem parlar de que aquesta serà una lluita aferrissada. Fins el 24 d’octubre la cosa anirà ben plena i les inquietuds dels astres al cel quedaran reflectides aquí a la terra i no repararem en despeses (és un dir) i ens plantificarem en el camp de batalla, sigui quin sigui aquest camp.

Com que es tracta de planetes lents i, a més, en aquest cas Mart que és més ràpid, anirà retrocedint i no deixarà de fer quadratura amb aquests tres colossos que hi ha a Capricorn, el resultat serà ben notori i podríem sortir d’aquesta guerra amb alguna o altra esgarrinxada.

Preparem, doncs, els millors escuts que tinguem i pensem que la moguda del cel tindrà repercussions aquí a la terra i la bel·licositat de Mart sortirà a relluir i la persistència dels planetes que en aquests moments transiten per Capricorn serà molta i sabran defensar-se poderosament, encara que tinguin menys recursos.

Però, en l’entreacte, valdrà més que reconsiderem les nostres posicions i valorem si aquestes batalles que ja han arribat valen la pena, que tampoc no cal que en sortim defenestrats o amb la moral per terra. Organitzem-nos, ara més que mai, ben positivament!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad