Close

DIVENDRES, 6 DE NOVEMBRE DE 2020

La Lluna d’avui, des del signe de Cranc, n’organitzarà una de sonada, ja que amb la seva sola presència en aquest signe d’aigua, formarà un gran trígon amb el Sol a Escorpió i amb Neptú a Peixos, al mateix temps que formarà part d’aquest gran quadrat que avui brilla en el sostre del cel, tot compartint quadratures amb Mercuri a Balança, amb Júpiter, Plutó i Saturn a Capricorn i amb Mart en el signe d’Àries.

El resultat es farà notar i així, per un cantó, ens sentirem fluir gràcies a aquest bonic triangle en signes d’aigua, que ens acompanyarà emocionalment, i per l’altra, ens sentirem ficats en una bona cruïlla, que ens posarà tensos i que ens farà més difícil sortir airosos de les nostres circumstàncies més embolicades.

Però, si ens trobem davant d’un entramat complicat, el que hem d’intentar fer és desenredar-nos, tot buscant el fil conductor que ens guiï pel millor dels camins, siguin aquells que ens porten al centre del laberint o ens ajuden a sortir d’ell. Tant en un cas com en l’altra, la nostra perspectiva canviarà i sabrem trobar el camí adequat, aquell que ens aporti pau i tranquil·litat d’esperit.

Visquem al màxim tots els contrastos que tindrà la jornada.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad