Close

DIVENDRES, 5 DE NOVEMBRE DE 2021

En aquests moments el planeta Venus acaba d’ingressar en el signe de Capricorn i estarà en aquest signe exactament fins el 5 de març del 2022 i això significarà tot un esdeveniment, ja que Venus acostuma a recórrer cada apartat zodiacal aproximadament amb un mes, i ara, per aquesta ocasió, triplicarà la seva estada en aquest signe de començaments d’hivern, degut al seu moviment de retrogradació, que el portarà endavant i endarrere.

Doncs, com que això no succeeix tots els dies, ara podrem experimentar totes les bondats del bell planeta en aquest signe rigorós, que ara donarà molt de si en l’expressió de les seves bondats.

I donat que Capricorn és un signe ben estructurat, ara podrem pensar en la manera en què ens organitzem, tot recordant que organitzar-se ve d’òrgan i, per tant, serà millor que ens repartim les tasques que vulguem fer, tot assignant a cada part o a cadascú el que li correspongui i fent que cada ‘òrgan’ doni el millor de si mateix.

Ara també els nostres sentiments naixeran lents però amb molta autenticitat.

Estat de la Lluna: a Escorpió.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad