Close

DIVENDRES, 5 DE MARÇ DE 2021

Avui la Lluna, ja transitant pel signe de Sagitari, s’oposarà amb aquest Mart tan recentment acabat d’arribar al signe de Bessons i així els dos astres s’enfrontaran amb força i estiraran cadascun cap al seu cantó, però, en el fons, tampoc tindran tantes discrepàncies, que Bessons busca la comunicació i Sagitari la sinceritat.

Però, posats a fer, caldrà tenir en consideració que el que més enfronta a aquests dos signes és la direcció en la que es mouen, ja que Bessons sap recórrer la realitat que l’envolta, anar amunt i avall i assimilar-ho tot amb una gran rapidesa, i Sagitari sempre apunta més lluny, tan lluny com sàpiguen arribar les seves millors sagetes i el seu idealisme més fervent. Bessons tot ho relativitza i li treu importància i té una dimensió: la horitzontal, i Sagitari sempre vol veure-ho tot des d’una perspectiva, de dalt a baix, i té una altra dimensió: la vertical.

Doncs, seguint aquesta tònica, avui, serà molt més fàcil que encetem les converses més complementàries i més oposades, però, en els dos casos hi haurà un gran sentit de la comprensió, ja que tant Bessons com Sagitari, i també Peixos en aquest moment, ens portaran a ser flexibles i comprensius i en el fons la batalla o la discussió haurà estat com un entrenament divertit, en la que regnarà la tolerància i les bones intencions. Però, Mart a Bessons ens aportarà una dialèctica incisiva.

Estat de la Lluna: a Sagitari

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad