Close

DIVENDRES, 5 DE GENER DE 2024

L’entrada de Mart en el signe de Capricorn es farà notar i ens adonarem que a partir d’ara les coses tindran més embranzida i no les podrem postergar, que Mart estarà exaltat en aquest signe de principis d’hivern que disposa d’una energia que li arriba a ratxes, però que no cessa.

I, així, com el salt d’una granota, gairebé de manera quàntica, poc a poc ens anirem engrescant a prendre decisions i a prendre partit per les millors coses, aquelles que modifiquin la nostra vida i la facin avançar poderosament.

No ens estiguem de res i aparquem les nostres pors avantposant les nostres decisions per sobre d’elles, que la por no ens portarà a cap lloc i el valor ens portarà a tot arreu.

Mart estarà en aquest signe fins el 12 de febrer.

Posició de la Lluna: a Balança. A les 13 hores i 40 minuts entra a Escorpió.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad