Close

DIVENDRES, 4 DE MARÇ DE 2022

Avui s’iniciarà en el cel una conjunció extraordinària, gairebé la que donarà caràcter a aquest any 2022, ja que es produirà aquesta gran topada còsmica entre Júpiter i Neptú a Peixos, que des del 1856 que no es retrobaven en aquest mateix signe, i la seva unió durarà exactament fins el 28 de maig, encara que la seva culminació o unió més exacte es produirà durant la setmana del 10 al 16 d’abril.

Tant Júpiter com Neptú estan domiciliats a Peixos i, per tant, en aquests moments tan especials expressaran millor tots els seus valors, que caldran que reconsiderem.

I així, els dos planetes al uníson intentaran contagiar-nos de tota la seva empatia i capacitat de comprensió i de la seva necessitat de profunda evasió, encara que tot això també comporti un alt grau de caos i de desordre. Caldrà que ens reorientem.

Però, estaria bé que ho féssim de la manera més positiva,  tot desvivint-nos pels altres en la mesura que sigui factible.

Aquesta serà també una bona posició per l’art, per  ballar i per la música, per veure cinema…, i per ajudar a aquelles que més ho necessiten.

El contacte amb el mar ens inspirarà però caldrà també que siguem prudents.

Posició de la Lluna: a Peixos. A la 1 i 53 minuts de la matinada entra a Àries.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad