Close

DIVENDRES, 4 DE DESEMBRE DE 2020

En aquests moments el Sol i Mercuri estan protagonitzant una de les seves múltiples conjuncions anuals, que en aquest cas es materialitza en el signe de Sagitari, des d’on ens volen recordar que a vegades és ben important que anem en una mateixa direcció, ja que així veurem les coses més clares.

I la veritat sigui dita, aquesta conjunció del Sol amb Mercuri és sempre altament intel·lectual, en uns signes més que altres, però sempre posa l’atenció en el pensament –Mercuri- i en la voluntat –el Sol- i això també significa que és una conjunció o unió astral que fa pensar.

De moment, tot el que queda de mes i fins el 3 de gener proper, aquesta conjunció estarà activa i sobretot els dies 20 i 21 de desembre formarà aspecte exacte, tot formant combustió o conjunció total, la qual cosa ens pot portar a obnubilar-nos, sigui per enlluernament, o sigui, per un excés de llum, o precisament per tot el contrari, per una ofuscació o encegament. Tinguem-ho en compte i preparem-nos, per tal que el fet de pensar tots els dies ens pugui portar a no pensar tant els dies 20 i 21 de desembre.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad