Close

DIVENDRES, 4 D’AGOST DE 2023

En aquests moments Mercuri i Mart tot transitant pel signe de la Verge extremaran la seva unió i protagonitzaran una conjunció creixent que es farà notar i que ens portarà a ordenar-nos una mica més, tot prioritzant temes i buscant els millors resultats.

I en aquesta recerca de l’ordre i l’organització, ens adonarem fàcilment que és important decidir, i que si Mercuri hi posa l’observació i la bona lectura, Mart hi posarà les estisores i tallarà el bacallà o farà una estora estrellada.

Sigui com sigui, aquesta unió planetària en el signe de la Verge ens facilitarà totes les tasques i ens portarà a prioritzar objectius per tal d’anar-los desgranant.

Aquest aspecte durarà dies, exactament fins el 26 d’agost, i així podrem organitzar-nos ben degudament.

Posició de la Lluna: a Peixos.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad