Close

DIVENDRES, 31 DE JULIOL DE 2020

Avui tanquem aquest mes de juliol que no ha resultat gaire fàcil i en el qual s’han albirat moltes crisis i han sigut molts els neguits que ens han arribat. Però, l’engranatge del cel continua girant i cada dia del món que ens arriba té alguna cosa nova que oferir-nos i significa una oportunitat més a la cantonada de la nostra vida. I ara, mentrestant es comencin a desfer aquests triangles inharmònics que fa dies que pul·lulen pel cel, ens haurem d’aferrar a les millors directrius astrals d’aquestes jornades, tot intentant aprofitar el millor de cada dia i rebutjant el que no ens agradi o ens resulti contraproduent.

I com que avui, almenys durant el matí, la Lluna transitarà pel signe de Sagitari, ben oposada a Venus a Bessons, estaria bé que féssim com aquelles amigues que es discuteixen cara a cara i que després d’haver-ho fet es senten molt més tranquil·les i alliberades.

Doncs, fem-ho, oblidem els rigors del cel i aferrem-nos fins i tot a aquesta disbauxa que avui la Lluna i Venus ens oferiran. Però, arribada la tarda, amb la Lluna ja a Capricorn, ens sentirem més asserenats i asserenades, però també podrem seguir degustant aquesta nostàlgia tan pròpia de Capricorn, que aquest any està tan arrelada, donada les múltiple influències en aquest signe dels astres del moment. Traguem-li el suc a la vida i la tarda també ens oferirà el seu millor nèctar, el de la valoració de tot allò que tenim.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad