Close

DIVENDRES, 31 DE GENER DE 2020

Com que la Lluna és l’astre més veloç de la volta del cel, el seu trotar pel camí zodiacal és fa molt més palès i dona molt de joc i, per tant, acostuma a fer tot tipus d’aspectes o angles amb el Sol i la resta de planetes.

Doncs, avui, en el seu itinerari pel signe d’Àries, organitzarà un parell de quadratures amb aquesta important conjunció de Saturn i Plutó en el signe de Capricorn i el resultat es farà notar, ja que tots aquests astres tenen una naturalesa molt diferent i mostraran la seva disposició a estar a la contra. Però, Saturn està a casa seva, en el seu domicili, i Plutó també s’hi troba bé en aquest casalot del planeta dels anells, així que la Lluna a Àries es sentirà una mica desplaçada pels rigors propis del signe de Capricorn. I valdrà més que dividim treballs i que cadascú mani en allò que li correspon, no sigui que ens violentem o ens posem seriosos. Però, això només durarà unes hores, ja que serà transitori, és a dir, tindrà a veure amb el trànsit o pas dels astres en el dia a dia.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad