Close

DIVENDRES, 30 DE SETEMBRE DE 2022

En aquests moments Saturn i Urà, des d’Aquari i des de Taure, continuen mantenint la seva quadratura més exacte, la que representa una lluita aferrissada entre estructures ben diferents, entre valors desiguals i entre maneres de ser que no es corresponen.

Però, al mateix temps, Mart des de Bessons, en trígon amb Saturn a Aquari, vol continuar mantenint el seu esforç més sostingut, tot donant molt valor al pensament i a la paraula per tal de fer-les brillar per damunt de tot, fins i tot per sobre de la possible veritat o mentida que s’amagui en mig de la nostra realitat.

I en mig d’aquesta moguda, amb Venus a Balança, seguirem cuidant les formes i tindrem molta cura de suavitzar-ho tot, no sigui que se’ns escapin el verbs més punyents o més encoratjats.

Posició de la Lluna: a Escorpió. A les 6 hores i 4minuts de la matinada entra a Sagitari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad