Close

DIVENDRES, 30 DE JULIOL DE 2021

Amb l’entrada de Mart en el signe de la Verge ens podem preparar per estar especialment laboriosos durant aquest temps del Lleó que ara ens ocupa i que significa la plenitud de l’estiu. I si amb el Sol a Lleó és el temps ideal per estar de festa, curiosament, amb aquesta entrada de Mart al signe de la Verge, estarem al mateix temps encantats de fer i de desfer, de posar ordre al nostre voltant i complir amb totes les tasques que tinguem començades i que ara no podrem deixar de banda.

Doncs, posats a organitzar-nos positivament, podem arribar a tenir temps per a tot, temps per l’amor i temps per la laboriositat, temps per a la diversió i temps per a posar ordre, temps per a la festa i temps per la preparació de la festa.

Mart estarà en el signe de la Verge fins el 14 de setembre proper i, per tant, tenim temps per a refer-nos i descansar i al mateix temps per a buscar aquest ordre reparador en la nostra vida que ens farà gaudir de tot allò que tenim.

Estat de la Lluna: a Àries. A les 22 hores i 8 minuts entra a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad