Close

DIVENDRES, 30 D’ABRIL DE 2021

Després de dos mesos d’íntima conjunció entre el Sol i Venus, a partir d’ara aquests dos astres començaran a separar-se i en notarem les conseqüències, ja que de mica en mica sortirem d’aquesta bombolla d’amor i de compassió en la qual estàvem ficats i començarem a veure la realitat des d’una òptica més objectiva.

Afortunadament, però, en aquests moments, i per compensar-ho, Mercuri i Venus continuaran ben units entre ells i això ens portarà a relacionar-nos amb amabilitat i entrega i amb bona predisposició i aquesta també serà una bona notícia. A més, aquesta feliç conjunció entre el planeta de la comunicació, Mercuri, i el planeta de l’amor, Venus, continuarà vigent en el sostre del cel fins a primers de juny i, per tant, podrem gaudir de tota la seva bonança.

Continuem, doncs, malgrat tot, i a pesar d’altres aspectes del cel que no són tan gratificants, comunicant-vos amb passió, amb amor i amb intel·ligència.

Estat de la Lluna: a Sagitari. A les 18 hores i 16 minuts entra a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad