Close

DIVENDRES, 3 DE SETEMBRE DE 2021

Mercuri és el planeta de la intel·ligència i la capacitat per a relacionar-ho tot i en aquests moments circula feliç pel signe de Balança, a on es retroba amb la mentalitat tan pròpia d’aquest signe de buscar la pau i el consens, la unió i la reconciliació. I a més a més, en aquests moments està fent un trígon amb Saturn a Aquari que és ben afavoridor i que vol posar els punts sobre les is.

Aquest bon aspecte, doncs, entre els dos planetes ens ajudarà a reflexionar de manera rigorosa i li donarem voltes a les coses i les mirarem des de tot els prismes (Balança) però ho farem amb tot convenciment i amb idees fixes i esperançadores (Aquari)  i el resultat serà molt escollit i el nostre pensament naixerà amb prudència però amb moltes ganes d’establir ponts i arribar a un acord.

I afortunadament, aquesta sensació anirà ‘in crescendo’ i farà el seu ple el diumenge dia 5 d’aquest mes.

Estat de la Lluna: a Cranc. A les 17 hores i 58 minuts entra a Lleó.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad