Close

DIVENDRES, 3 DE JULIOL DE 2020

Fa un parell de dies que el planeta Saturn, que portava 3 mesos a  Aquari, ha reingressat al signe de Capricorn, per efectes de la seva retrogradació, i s’estarà en aquest signe fins a meitats de desembre, en què retornarà a Aquari definitivament.

Saturn va ingressar a Capricorn el 20 de desembre de 2017 i, des de llavors, ha volgut mentalitzar-nos de cara a practicar algun tipus d’austeritat i de saber viure amb poc, tot mirant cap a dintre, i la veritat és que ho deu haver aconseguit, que Saturn té molta força i tant a Capricorn com a Aquari es mostra exigent.

Doncs, ara, amb aquesta última estada en aquest signe de rigors hivernals ens voldrà acabar de mentalitzar i serà millor que ens hi esforcem una mica, que al cap i a la fi el que importa és el que és essencial i invisible als ulls, com diria el Petit príncep, i aquest Saturn sempre hi sap veure profundament.

Procurem, però, que amb tants planetes a Capricorn, com són Plutó i Júpiter, a més d’aquest Saturn, no ens envaeixi la nostàlgia, que pot ser molt fàcil que ens sentim transportats a un món d’enyorança i fins i tot d’una certa tristesa. Remuntem-nos positivament i reduïm les coses a la mínima expressió, tot valorant la senzillesa i la riquesa de les petites coses.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad