Close

DIVENDRES, 3 D’ABRIL DE 2020

Avui es formarà el cel un triangle d’altes vibracions, que estarà format per Mart i Saturn a Aquari, Urà a Taure i la Lluna a Lleó, i degut a aquesta conformació dels astres, en un principi, ens podríem sentir una mica obcecats, com si estiguéssim a dintre d’un laberint, però això al final no serà tan veritat i a la que ens despistem, sabrem trobar la sortida a les nostres obcecacions, sobretot si sabem transformar les nostres energies i les convertim en positives.

Però és que com aquest triangle es dona en signes de meitat d’estació, també anomenats signes fixes, ens sentirem inclinats a seguir la roda de les nostres idees i dels nostres convenciments i, posats a no desistir d’ells, podríem buscar el motiu i la manera de saber expressar-nos amb totes les nostres forces, que això ens farà bé i, així, haurem transformat una influència negativa en una de positiva.

Aprofitem també aquest esverament del cel, ja que l’influx del planeta Urà estarà en joc, per estar creatius i arribar a cotes elevades d’inspiració.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad