Close

DIVENDRES, 29 DE MAIG DE 2020

El planeta Mercuri arribarà avui al signe de Cranc, tot inaugurant la seva estada en aquest territori aquós per una bona temporada, ja que romandrà en aquest signe fins el 4 d’agost. En realitat, Mercuri s’estarà tant de temps en un mateix territori perquè es posarà retrògrad el dia 18 de juny i s’estarà en aquesta posició fins l’11 de juliol, i el dia 12, tornarà a transitar directe per la volta del cel.

Mercuri a Cranc sempre significa una mica d’estira i arronsa, ja que com que Mercuri representa els desplaçaments i els camins i els crancs de per si retrocedeixen, fan dos passos endavant i un cap enrere, o fins i tot avancen de costat, això farà que fins i tot en posició directe, tampoc avançarem tant i ens ho pensarem molt més abans d’actuar. I, a més. com que a Cranc li agrada estar casa, aquest Mercuri farà camins entre les quatre parets i buscarà records i emocions d’allà on n’hi hagi, sempre amb una mentalitat familiar i domèstica, tendre i sensible. com acostumen a ser totes les coses influïdes per Cranc.

Preparem-nos, doncs, per enllestir de veritat, que a partir del 18 de juny, tot agafarà un altre ritme i veurem que serà més difícil que les coses avancin i canalitzem positivament aquestes influencies, com sempre. Que el cel inclina, però nosaltres li hem de saber guanyar la partida.

 

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad