Close

DIVENDRES, 28 DE MAIG DE 2021

La Lluna d’avui, ja a Capricorn, formarà un bonic trígon amb Urà a Taure que ens portarà a enllestir i tirarem pel dret amb molta més decisió que de costum, al mateix temps que se’ns accentuarà el nostre esperit pràctic, que no perquè sí tant la Lluna com Urà estaran en signes de terra i això es farà notar.

I així, aquesta lluna ambiciosa que despertarà les nostres ganes de fer carrera i d’arribar ben amunt, ens farà les millors propostes a l’estar rebent les influències d’Urà, el planeta de les oportunitats i, per tant, avui serà un bon dia per obrir-se positivament a tot allò que esperem.

Pensem, a més a més, que aquesta mateix diumenge, dia 30 de maig, el planeta Mercuri es posarà retrògrad i, en conseqüència, tot començarà a anar més a poc a poc i es retardarà. En tindrem per dies i valdrà més que ens ho agafem pacientment.

Però, com per compensar, avui el dia tindrà les seves particularitats i seran moltes les ocasions en què el cel i la terra voldran estar al nostre favor, a la nostra disposició més escollida. Gaudim-ho del tot i aprofitem-ho!

Estat de la Lluna: a Sagitari. A les 4 hores i 24 minuts de la matinada entra a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad