Close

DIVENDRES, 28 DE JULIOL DE 2023

Les giragonses del cel són infinites i avui, com perquè no estiguem avorrits, els astres seguiran fent pas en el camí del zodíac i, per aquesta vegada, entrecreuaran les seves energies entre la Lluna a Sagitari, Saturn a Peixos i Mart en el signe de la Verge.

I així no ens haurà d’estranyar si sentim unes profundes ganes de comprensió cap als altres, malgrat que també puguem arribar a sentir-nos molt distants d’aquells éssers humans que no pensen de la mateixa manera que nosaltres. Afortunadament, però, el món encara és ben ample i encara hi haurà molt de lloc per a tots, sobretot si ens sentim inclinats en la direcció que ens ha de portar a col·locar-nos en el lloc que ens correspon, allà on puguem ser més útils i decisius.

I així també dispersarem les possibles tensions que pugui tenir la jornada.

Posició de la Lluna: a Escorpió. A les 2 hores i 24 minuts de la matinada entra a Sagitari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad