Close

DIVENDRES, 28 DE FEBRER DE 2020

Un cop al mes la Lluna i Urà es retroben en el signe de Taure i cada cop que es produeix aquesta unió dels dos astres ens arriba algun tipus d’esverament, un esverament que ve del cel i que es manifesta a la terra. I és que a Urà li agrada canviar-ho tot i la Lluna sempre és molt bellugadissa. Doncs, estiguem preparats per a la imprevisibilitat, per als canvis i per tot allò que signifiqui algun tipus de revolució, que Urà és el planeta a qui li agrada donar la volta a les coses, té esperit de contradicció i, per sobre de tot, regeix la llibertat.

Però, com que la unió d’aquests dos astres es produeix en el signe de Taure, les possibles innovacions que pot tenir aquesta jornada es produiran en l’aspecte pràctic i ens podrien ocasionar unes importants ganes de desprendre’ns d’allò que no ens serveix o voldrem fer despeses amb llibertat, sense tenir gaire control ni fer anàlisis econòmics.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

2 thoughts on “DIVENDRES, 28 DE FEBRER DE 2020

Comments are closed.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad