Close

DIVENDRES, 27 DE NOVEMBRE DE 2020

La conjunció de la Lluna, ja ben creixent, amb Urà a Taure i exactament oposada amb Venus a Escorpió es farà notar i estarem més esverats que de costum, que no tots els dies hi ha al cel una moguda d’aquest tipus.

Però, si ens ho agafem positivament, ens adonarem que avui ens resultarà molt més fàcil estar creatius i tindrem ganes de novetats, encara que aquestes novetat acabin sent les de sempre. Però és que amb tanta influència del signe de Taure i amb Venus a Escorpió estarem molt més sensitius i tindrem ganes de buscar els plaers, repetidament, com si no en tinguéssim prou i en volguéssim més.

I tot i que el signe de Taure és amorós i tranquil, la influència d’Escorpió tenyirà aquest moment amb tonalitats més rogenques i ens oferirà el seu morbo. Però, la qüestió és que el dia resultarà ben  suggeridor i ens oferirà moltes possibilitats. Aprofitem-les del tot, amb l’esverament propi d’aquesta lluna que creix!  

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad