Close

DIVENDRES, 27 DE MAIG DE 2022

Aquest sextil, o angle de 60 graus, que en aquests moments s’ha establert al cel entre el Sol a Bessons i la conjunció de Mart i Júpiter a Àries, ens aportarà una alenada d’aire fresc en les nostres circumstàncies i ens farà posicionar amb força davant d’elles.

I tot i que tinguem ganes de prendre decisions i d’escollir els camins per on volem transitar, de moment, i atenent-nos al fet que el Sol està en el signe de Bessons, ens mirarem les dues cares d’una mateixa qüestió i sabrem concretar i verbalitzar molt bé els nostres objectius.

I com que tot el que es pretén en primer lloc ha estat una idea,  avui i també durant els dies que seguiran, sabrem explicar molt bé cap allà on volem anar i això serà tota una declaració de principis que ens acostarà a tot allò que desitgem.

Posició de la Lluna: a Àries. A les 8 hores i 23 minuts del matí entra a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad