Close

DIVENDRES, 27 DE GENER DE 2023

Avui mateix s’iniciarà al cel una important quadratura entre el Sol a Aquari i Urà a Taure, una quadratura que durarà 16 dies i que tindrà el seu punt exacte durant el proper 3 de febrer.

I com és lògic, tenint Urà sempre un paper trencador, serà fàcil preveure que aquesta serà una etapa de trencaments i separacions que ens poden acabar afectant, sobretot si tenim motius d’opressió.

Bo serà, per tant, analitzar les nostres circumstàncies, o aquelles que en envolten en un àmbit més ample, i decidir si ens volem apartar d’elles o fer-ne trencadissa. Però, en tot cas, siguem-ne conscients i que siguem nosaltres els que prenguem la iniciativa, sense deixar-nos portar pels astres si no és aquesta la nostra intenció.

Posició de la Lluna: a Àries

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad