Close

DIVENDRES, 26 DE MARÇ DE 2021

Avui el Sol i Venus arribaran a la seva conjunció exacte en el signe d’Àries i això representarà una unió de forces tant important, que serà fàcil que ens sentim transportats a un món especial, a allà on ens puguem oblidar de tot i tinguem ganes de recomençar de nou amb millors energies.

Efectivament, en aquests moments els sentiments amorosos estaran en alça, encara que no durin gaire, i l’empenta que ens donaran resultarà gairebé aclaparadora, com si l’amor ens traspassés i no el poguéssim aturar.

I es tracti de l’amor que es tracti, seran moltes les coses que es remouran a dintre nostre i ens faran precipitar d’alguna manera, no tan sols portant-nos a fer les coses a corre-cuita, sinó que també podrem recollir algun tipus de precipitat o d’extracte que sortirà de nosaltres mateixos i que ens sorprendrà, com si l’amor o els sentiments se’ns escapessin i els haguéssim de seguir amb totes les nostres forces.

Visquem aquesta jornada amb delectació, gairebé obnubilats, tinguem o no tinguem motius per delir d’amor o per renéixer gràcies a aquest sentiment poderós.

Estat de la Lluna: a Lleó. A les 4 hores i 26 minuts de la matinada entre a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

2 thoughts on “DIVENDRES, 26 DE MARÇ DE 2021

    1. Moltes gràcies per avisar. Sóc humana i m’equivoco, però tinc la sort de tenir persones com tu, que em doneu un cop de mà.

Comments are closed.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad