Close

DIVENDRES, 26 DE FEBRER DE 2021

El fet que en aquests moments Saturn, Mercuri i Júpiter formin una triple conjunció en el signe d’Aquari serà una bona influència, ja que la barreja d’aquestes tres forces planetàries quedarà molt ben compensada i tot agafarà una pauta singular i així la nostra mirada agafarà tints d’important sensatesa. I és que Mercuri és com unes ulleres que ens posem per veure la realitat i, per tant, per un cantó la nostra mirada resultarà seriosa i profunda per part de Saturn, i per l’altra cantó comptarem amb una mirada optimista i esperançada per part de Júpiter.

Tant de bo poguéssim cada dia ajuntar aquestes influències tan complementàries i compensades, que no tots els dies tenim a l’abast i mirem la vida positivament que, per tant, ara no caldrà que anem en peus de plom, que el cel ens voldrà alegres, però sensats, esperançats i realistes.

Posem-nos, doncs, aquestes ulleres bifocals i mirem-ho tot amb els millors ulls, amb el convenciment que ara serà molt més difícil equivocar-nos.

Estat de la Lluna: a Lleó. A les 18 hores i 17 minuts de la tarda entra a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad