Close

DIVENDRES, 25 DE NOVEMBRE DE 2022

Avui valdria més que vigiléssim una mica i anéssim amb peus de plom, que l’oposició de la Lluna a Sagitari amb Mart a Bessons, i amb quadratura amb Neptú i Júpiter, pot provocar en nosaltres unes ganes irreprimibles de manifestar-nos amb una sinceritat molt punyent, que pot arribar a l’agressivitat i que podem aprofitar a conveniència, si és que així ho desitgem, però en tots els casos valdrà la pena que ho tinguem en consideració, no sigui que en fem un gra massa.

Sigui com sigui, avui al cel hi haurà tensions i ens podríem passar de la ratlla, tot i que, al mateix temps, també podem aprofitar tot aquest impuls que ens donarà el cel, per a clarificar situacions i deslliurar-nos de càrregues molestes. Nosaltres decidim!

Posició de la Lluna; a Sagitari. A les 22 hores i 18 minuts entra a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad