Close

DIVENDRES, 25 DE MARÇ DE 2022

La Lluna d’avui, ja a Capricorn, enllaçarà les seves lluminositats amb les d’Urà a Taure i aquesta serà una bona moguda, entre altres coses perquè promourà en nosaltres el nostre sentit més pràctic i tindrem ganes d’actuar i d’aprofitar aquest divendres que comença amb bon peu.

I així, tot gaudint d’aquesta lluna a Capricorn, podríem intentar organitzar-nos una mica més, ja que no sempre disposem d’una mirada profunda com la que propicia aquesta lluna i que ens fa veure l’estructura interna que tenen totes les coses, la que fa que es sostinguin per elles mateixes.

I amb Urà a Taure, que sempre ens aportarà un sentit de l’oportunitat en l’àmbit més material, avui podrem enllestir moltes de les coses que teníem pensades, tot donant-les forma i concretant.

Gaudim de l’esperit realitzador que pot tenir aquesta jornada.

Posició de la Lluna: a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad