Close

DIVENDRES, 25 DE JUNY DE 2021

Malgrat en el cel d’aquesta jornada també hi hagi aspectes inharmònics, en aquests moments són molt els bons aspectes o trígons que es produeixen en el cel d’ara mateix i tots ells signifiquen una oportunitat de benestar i d’harmonia, que ens arriba gairebé com un bon regal.

Estiguem atents, per tant, a totes les situacions que se’ns presentin i que ens facin obrir el cor i l’esperit, que ens posicionin i ens portin a fer-ho molt positivament.

I és que el trígon entre el Sol i Júpiter ens donarà sort, expansió i alegria; mentre que el trígon Mercuri Saturn ens farà actuar amb prudència i seriosament; el trígon de Venus amb Neptú elevarà els nostres sentiments amorosos i el trígon de la Lluna i Urà ens farà estar a l’aguait de totes i cadascuna de les ocasions que se’ns acostin.

Tenim un bon panorama i no l’hem de deixar escapar. Estiguem, doncs, molt ben predisposats!.

Estat de la Lluna: a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad