Close

DIVENDRES, 25 DE DESEMBRE DE 2020

Un Nadal més apareix al mig de la nostra vida i, com cada any, ens vol recordar el pas del Sol en aquest precís moment en què començarà a alçar-se, i la seva llum ens voldrà il·luminar a totes i a tots amb noves i millors esperances.

També per aquest mateix motiu, el Nadal serà sempre la imatge d’un naixement, encara que es pugui concretar de moltes maneres, ja que d’aquí prové el seu nom, aquest ‘Sol natalis invictus’ que els antics celebraven durant l’inici de l’hivern, quan comprovàvem l’alçament solar.

I encara que avui aquest Sol que transita per Capricorn continua relligant els seus llaços lluminosos amb els de la Lluna i els altres planetes, la seva imatge d’estar ben sol, gairebé en el centre de la roda zodiacal i disposat a alçar-se encara una mica més, ens serà un motiu d’alegria i de convenciment, ja que haurem fet un nou cicle i la vida continuarà el seu pas.

I com que ja s’haurà acabat el solstici, és a dir, aquest moment en què el Sol s’atura i no té variació en la seva aparició diària, ara ja seguirà endavant en el seu rumb pel cel, tot invitant-nos a seguir els seus passos. Que aquest Nadal ens il·lumini amb tot el seu millor esperit! Felicitats a tothom!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

2 thoughts on “DIVENDRES, 25 DE DESEMBRE DE 2020

Comments are closed.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad