Close

DIVENDRES, 24 DE SETEMBRE DE 2021

En aquests moments el Sol i Mart, ja en franca conjunció, estan acostant els seus passos i tot i que els dos astres transitin per Balança, que és un signe de pau i de justícia, aquesta conjunció és molt forta i sempre ha representat la lluita o fins i tot les ganes de litigis i de comtesses i, per tant, caldrà tenir-ho en compte i en total consideració.

I aquesta unió astral durarà dies, ja que va començar el 14 de setembre i arribarà a la seva conjunció exacte els dies 6, 7 i 8 d’octubre i no es desfarà fins l’1 de novembre. Feia gairebé dos anys que no es produïa aquesta conjunció, que també ens va arribar durant l’agost i setembre de 2019.

És ben possible que les lluites més aferrissades i dialèctiques omplin l’ambient i la legalitat pròpia de Balança es vegi qüestionada.

I com que avui la Lluna i Urà faran conjunció a Taure, oposats a Venus a Escorpió, les emocions seran molt vives, però les podrem mantenir sota control. Estiguem desperts i sapiguem decidir!

Estat de la Lluna: a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad