Close

DIVENDRES, 24 DE NOVEMBRE DE 2023

Avui mateix el planeta Mart entrarà en el signe de Sagitari, tot fent-ho amb l’entusiasme que caracteritza a aquest signe, i s’estarà en aquest territori fins el proper 4 de gener.

Tenim, doncs, més d’un mes per a fer-nos a aquesta influència i intentar treure-li el seu millor suc i tot aprofitant tot el seu millor dinamisme.

Però, la presència de Mart en el signe de Sagitari ens pot portar a tenir ganes d’anar ben lluny, allà on vagi a parar la sageta pròpia del signe i, per tant, ara tindrem ganes de viatjar i d’iniciar molts recorreguts, siguin reals o filosòfics, que posats a anar lluny hi podem anar de moltes maneres, bé sigui amb el cos o amb la ment. Llegir és també una forma de viatjar.

Amb Mart a Sagitari també tendirem a dir la veritat amb molta contundència i, si ens la pregunten, encara molt més. Vigilem una mica!

Posició de la Lluna: a Àries. A les 21 hores i 29 minuts entra a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad