Close

DIVENDRES, 24 DE MARÇ DE 2023

Avui, com si es tractés d’un regal que ens fan de bon matí, ens trobarem amb nous al·licients i experimentarem, gairebé sense pretendre-ho, una joia especial, la que correspondrà a la conjunció de la Lluna i Venus en el signe de Taure.

I aquesta alegria que ens arribarà ens recordarà també altres primaveres i ens adonarem que, amb independència de quin sigui el recorregut dels planetes lents, que tarden tant a desplaçar-se, podem seguir rememorant cada any les emocions que corresponen a cada estació, a cada signe o mes, i a aquells moments en què les conjuncions dels astres que van més de pressa repeteixen aspectes i situacions i podem tornar a viure moments similars.

Visquem avui l’alegria que experimentaran les dues amigues del cel, la Lluna i Venus, quan es troben després de molt de temps –aproximadament un any- i fem nostre el seu sentiment.

Posició de la Lluna: a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad