Close

DIVENDRES, 24 DE FEBRER DE 2023

Avui, un cop la Lluna traspassi la frontera que separa el signe d’Àries del de Taure, es formarà en el cel un sextil, o angle de 60 graus, que enllaçarà les lluminositats del Sol i de la Lluna i que ens farà entendre les coses una mica més.

I és que sempre que aquesta gran parella del cel es posen en contacte, també nosaltres ens retrobem amb nosaltres mateixos, tot enllaçant la nostra part més femenina –la de la Lluna- amb la nostra part més masculina –la del Sol- i així, tot mirant les coses des d’un punt de vista ampliat, ens adonarem que tot tindrà una mica més de sentit.

I com que el Sol circularà pel signe de Peixos i la Lluna, finalment, ho farà pel signe de Taure, estarem sensibles i constructius, al mateix temps que equilibrem aquestes dues forces que viuen a dintre nostre.

Posició de la Lluna: a Àries. A les 9 hores i 29 minuts entra a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad