Close

DIVENDRES, 24 DE DESEMBRE DE 2021

Avui el dia ens oferirà moltes facetes i podrem experimentar els canvis que tindrà aquesta jornada, que farà que estiguem molt laboriosos i molt disposats a enllestir-ho per tal de preparar-nos a consciència per aquestes festes. I així durant el matí la nostra inquietud es convertirà en una força productiva i farem molta feina.

Però, bo serà que tinguem en compte, aquesta quadratura creixent que es produirà en el cel entre la Lluna al signe de la Verge i Mart en el signe de Sagitari, perquè aquest aspecte ens pot jugar males passades i ens pot portar a tenir discussions i enfrontaments. A més ens farà més susceptibles.

Vigilem. doncs, la nostra agressivitat, no sigui que la utilitzem més del compte, que les festes sempre es mereixen una mica més de pau i de tranquil·litat

Estat de la Lluna: a Lleó. A les 9 hores i 24 minuts entra a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad