Close

DIVENDRES, 24 D’ABRIL DE 2020

La quadratura entre Venus a Bessons i Neptú a Peixos comença a materialitzar-se i a fer-se més potent i aquesta influència durarà dies i pot arribar a ocasionar tot tipus de confusions, sobretot amoroses i comunicatives. I com que a Neptú li agrada viure en la nebulosa i en aquests moments està a 90 graus de Venus, de mica en mica, ens anirem sentint una mica més perduts, com si els nostres sentiments comencessin a quedar absorbits per una estranya causa. I tenint en compte que durant la setmana del 3 al 9 de maig, aquesta quadratura es farà ben exacta, ens adonarem que serà fàcil viure en aquest estat de confusió del que haurem de sortir, perquè no ens aportarà gaire. Potser una manera de canalitzar aquesta influència d’una manera més positiva, seria la d’intentar escriure poesia o algun tipus de narració, tot intentant expressar aquests sentiments que ara es faran més líquids o més imprecisos. O també podem escoltar aquella música que més ens transporti.

A més a més, el dia 13 de maig, Venus es posarà retrògrad en el signe de Bessons i, per tant, tornarà a produir-se aquesta mateixa quadratura, que durarà molts dies i que hem de saber portar. Ara també ens podrem sentir més enamoradissos i es pot córrer el risc de caure en malentesos o en estranys embolics. Tinguem-ho present!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad