Close

DIVENDRES, 23 D’OCTUBRE DE 2020

Des de la 1 de la matinada, el Sol d’avui ja transitarà pel signe d’Escorpió i, si ens hi fixem una mica, ens adonarem fàcilment que l’aire de la jornada no serà exactament el mateix que teníem ahir i també comprovarem que retorna una vella intensitat que coneixem molt bé i que arriba precisament cada any durant aquesta etapa de tardor.

I així, amb aquest esperit de o tot o res, o a vida o mort, encararem aquest mes d’Escorpió que també, com cada any, ens farà adonar que l’any ja s’acaba i que hem d’intentar enllestir gairebé amb presses, com si el tren se’ns escapés.

I s’escapin o no algunes oportunitats de la nostra vida, l’estada del Sol en aquest signe de la plenitud de la tardor, ens farà posicionar amb força davant de les nostres circumstàncies i no voldrem perdre res i fins i tot voldrem retenir tot allò que ens interessa. Però, aquesta intensitat vital, que ara es farà evident, també ens pot portar a perdre la paciència o a dir no amb totes les nostres energies, que després de la pau i la tranquil·litat de Balança arriben les reaccions pròpies d’Escorpió, sempre tan sentides.  Ara serà l’hora de l’entrega i no dissimularem.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad