Close

DIVENDRES, 23 DE JUNY DE 2023

Avui el dia, com tantes vegades acostuma a passar, tindrà les seves llums i les seves ombres, ja que tindrà aspectes positius i altres que no ho seran tant i, en conseqüència, ens podrem aferrar a aquells aspectes que més en agradin, que escollir és possible i estaria que ho féssim a consciencia.

I és que, per un cantó, la Lluna i Saturn s’oposaran amb totes les seves forces, des de Verge i des de Peixos i, per l’altra, Mercuri i Neptú faran quadratura, des de Bessons i des de Peixos, i això serà suficient com perquè ens deixem portar per la crítica i per una certa insatisfacció (Lluna i Saturn) o tinguem moltes ganes d’evasió i vulguem perdre’ns pels camins que tinguem més a la vora (Mercuri i Neptú).

I tot i que els dos aspectes estiraran de nosaltres i ens voldran fer inclinar en ambdues direccions, estaria bé que ens decantéssim per la millor opció, aquella que més ens atregui o davant de la qual ens bategui més el cor.

MOLT FELIÇ REVETLLA A TOTHOM!!!

Posició de la Lluna: a Lleó. A les 12 hores i 35 minuts entra a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad